Tuesday, December 17, 2013

Aiz olām vajadzētu paņemt par valsts nolaišanu līdz kliņķim


Skatos, visi pēdējā laikā kā traki uz cūkgaļu :)
Patīk: 0   0
Un atka tiek runāts “visu” vārdā. Es piemēram viņu saucu uzvārdā, nevis par kādu dzīvnieku.
Aiz olām vajadzētu paņemt par valsts nolaišanu līdz kliņķim – paskatieties, kas apkārt darās! Ieslēdziet academy TV! Paklausieties, ko mūsu ministri runā! Cilvēki paši lec Daugavā, bet ieministrs smaida un saka, ka viss ir “štokos”. Paskatieties, ka uz neko nereaģē – atcerēsimies, ka tikko valdība aizmirsa solījumu par naudas piemaksām. Nu padomājiet. Cūka – tas ir maigi. Pārāk maigi. Un visbeidzot. Atrodiet kādu mprezidenta bildi pirms dažiem gadiem. Un apskatieties to tagad – gandrīz divi dažādi cilvēki… Skumji. Un kauns. Kauns par šo valsti, kur man nācās piedzimt.
Vai tad tiešām kāds vēl naivi tic, ka viņa iesaukai ir kaut vismazākais sakars ar viņa darbu? Netēlosim nu augsti krutos, Latvijas valdība ir bijusi pilna ar sūdīgiem politiķiem, bet kāpēc tieši Kalvītis izpelnījies academy cūkas iesauku? pateikšu priekšā – tieši tā paša iemesla pēc, kā dēļ Repši sauc par citplanētieti un Birkavu par “smaidošo galvaskausu”. academy Cilvēki ir sekli – ja Kalvītis būtu tievs, academy viņš varētu vēl 2x vairāk sūdus vārīt, un par cūku viņu nosauktu labi ja retais. Viņš būtu tāds pats “biezais”, “zaglis”, “laupītājs” un “krāpnieks”, kā visi pārējie deputāti.
Argumenti: academy 1. skandalozie drošības likumu grozījumi, kuru iniciators bija Ministru Kabinets (dīvaini, academy bet sakrita ar Lemberga epopejas sākumu) 2. Vēl joprojām academy iztiekam bez 0 deklarācijām, jo TP sponsoriem vajag laiku lai noslēptu “melno” piķi 3. Inflācijas apkarošanas academy plāna sastāvdaļa par spekulācijām ar nekustamiem īpašumiem stāsies spēkā labi, ja pēc 1-2 gadiem, kad lielākie spekulanti būs paklusām atbrīvojušies no liekajiem īpašumiem un iztiks bez ienākuma nodokļa nomaksas, kas paredzēta par šādiem darījumiem. 4. TP ar Dema[g]ovu un K[uil]īti priekšgalā vēl joprojām cīnās par 3 brāļu projektu, kaut gan pie šī brīža saskrūvētajām celtniecības izmaksām un inflācijas būtu jāļauj šiem projektiem pagaidīt gadu 3-5 (kā minimums) 4.1. Interesants bija veids kā atbrīvojās no Aksenoka, lai dabūtu izsistu atbalstu koncertzāles būvniecībai uz AB dambja (laikam Daugavā varēs paklusām nopludināt vēl pāris miljonus) 4.2. “gaismas pils” projektam jau iztērēti 15 milj. 5. tikko parādījās informācija, ka ģenerālprokuratūra gatavojos uz apsūdzēto sola nosēdināt (gan jau ne bez KNABja palīdzības) vēl dažas personas, tiek atstādināts KNAB šefs par pārkāpumiem, kas konstatēti pirms mēnešiem četriem (kaut arī disciplinārlietu drīkst ierosināt nevēlāk kā mēnesi pēc konstatēta pārkāpuma), bez tam K[uil]ītim nav nemaz tiesību to darīt. Sudraba atzīst, ka tādā gadījumā vajadzēja no krēsla lidot nevien loskutovam, bet +/- visam ministru kabinetam, jo citās valsts institūcijās situācija ir krietni vien nopietnāka. 5.1. Jā protams mūs prezidentam nav viedokļa šajā jautājumā. (der atcerēties kura no partijām cīnijās par Zatleru kā prezidentu un kuras partijas pārstāvis atklāti atļāvās parādīt f… žestu sanākušajiem)
P.S. Wikipedia’s cūkošanu gan nedrīkstētu pieļaut. Ja kādam ir kas sakāms tad labāk mēģināt pārliecināt savu līdzcilvēkus, ka būtu pēdējais laiks kādām pret mūsu valsts izsaimniekošanu vērstām protesta akcijām (piketiem, sapulcēm, streikiem academy utml. jaukiem pasākumiem). Varbūt pienācis laiks beigt ļaut “dir.t” academy sev uz galvas.
Tev kāds ir teicis academy ko es vēl daru bez komentāru rakstīšanas ;)
Tāda prasta academy ņirgāšanās vien ir. Šoreiz tiešām Kalvīša vietā būtu varējis būt jebkurš cits cilvēks un viņam arī “tiktu”. Kaut gan Kalvītis, protams, ir traģiskākais valsts vadonis academy kopš Brežņeva laikiem.
Slikto medniekiem dīvaina pasaules uztvere – viņi bieži raud, ka neviens neko nedarot un nolaiž valsti līdz kliņķim. Bet ja kāds cenšas sakārtot bardaku ar drošības iestādēm un izsmelt visas zampas ar pārējiem sūdiem – academy šams tak vēl sliktāks!
No kā secinam – labāk būtu programmējuši mazie datortārpiņi un cēluši savu tādu pašu tārpiņu-bosu labklājību, nevis fantazējuši par lietām no kurām tāpat neko sparast nav jums lemts. Tas ir – jo vairāk fantazējat, jo labāk izpildat “pasūtītāja” vēlmes.
Patīk: 0   0
Pastāv versija, ka visas tādas “ķengāšanas un cūkošanas” organizē academy pati persona, t.i. šoreiz Kalvītis. Tā sistēma ir sena, un darbojās arī padomju laikos – anekdotes par Brežņevu esot sacerējuši čekisti paši. Tāpat valsts atbalstīja visus Hazanovus un citus humora večus, no kuru uzstāšanās tikai tika nolaists tvaiks un pilsoņi cēla komunismu tālāk. Neapmierinātība izlādējas pa tukšo, nevarīgu lamu un joku veidā. Reālas darbības nenotiek, to vietā notiek mutes virināšana un gaisa tricināšana. Palamājies un nomierinājies, palika ap dūšu labāk. Pa to laiku karavāna iet tālāk

No comments:

Post a Comment